Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάληψη των καθηκόντων τους από τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές έχει ήδη αρχίσει καθώς απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες.


Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάληψη των καθηκόντων τους από τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές έχει ήδη αρχίσει καθώς απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες.
Η ημέρα - αφετηρία είναι η 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ορκωμοσία των αιρετών που εκλέχτηκαν στις εκλογές του περασμένου Μάιου.
Οι τέσσερις Δήμοι των Τρικάλων έχουν προγραμματίσει τις τελετές ορκωμοσίας και ήδη την αρχή έκανε την περασμένη Τρίτη 19 Αυγούστου, ο Δήμος Καλαμπάκας.
Η συνέχεια δίνεται την Κυριακή στο δήμο Πύλης. Ο Κώστας Μαράβας ετοιμάζει μεγάλη εξέδρα, πολλοί οι καλεσμένοι, πολλοί οι παπάδες... αλλά και με καινούργιο κουστούμι!!!!!
Την Τρίτη ετοιμάζεται ο Δημήτρης Παπαστεργίου... στο Μύλο Ματσόπουλου (για πρώτη φορά γίνεται ορκωμοσία, εκτός δημαρχείου). Πληροφορίες του trikalaIN λένε πως θα εμφανιστεί με casual ντύσιμο σπάζοντας μια αυτοδιοικητική παράδοση ...αιώνων!!! Μάλιστα είναι αποφασισμένος να τα κάνει όλα διαφορετικά και να υλοποιήσει το σύνθημα -που τυγχάνει και η ονομασία του συνδυασμού- «Επανεκκίνηση Τώρα» ...παντού!!!
Ενώ το κλείσιμο θα γίνει τέλος του μήνα από τον Θανάση Μεριβάκη με μια λιτή και παραδοσιακή εκδήλωση... προβλέψιμος σε όλα ο Θανάσης!!!!