Τρικαλινός οδηγός έμεινε χωρίς τιμόνι και ρόδες στη Λάρισα!



Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε 45χρονο Τρικαλινό όταν πήγε να πάρει το Ι.Χ του από το πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την περασμένη Κυριακή έναν 45χρονο Τρικαλινό ο οποίος είχε σταθμεύσεις το Ι.Χ αυτοκίνητό του έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», Λες και διέθεταν συνεργείο... «Φόρμουλα 1» άγνωστοι δράστες, «σήκωσαν» στην κυριολεξία ό,τι τους άρεσε ή ό,τι τους φάνηκε χρήσιμο από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο Τρικαλινού που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Με τους αγνώστους, προς το παρόν, δράστες να κλέβουν από το τιμόνι του αυτοκινήτου μέχρι τα ζαντολάχιστα τα οποία... αντικατέστησαν με παλιότερα, με τον 45χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να μην πιστεύει στα μάτια του, βλέποντας ό,τι απέμεινε από το αυτοκίνητό του.
Ο 45χρονος Τρικαλινός βρέθηκε το βράδυ, προχθές Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στάθμευσε στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου το αυτοκίνητό του, ένα Mercedes τύπου Smart. Όταν μετά από αρκετή ώρα επέστρεψε, διαπίστωσε – σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας – ότι μεταξύ άλλων του είχαν αφαιρέσει: Το τιμόνι του αυτοκινήτου με ενσωματωμένο επιλογέα ταχυτήτων, το χειρόφρενο, ψηφιακό ραδιόφωνο με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ηλεκτρικά όργανα ενδείξεων (στροφόμετρο κλπ), διακόπτες μεταξύ των οποίων της προσωρινής στάθμευσης και των θερμαινόμενων καθισμάτων και άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Το εντυπωσιακό ωστόσο αφορά στο γεγονός ότι οι «επαγγελματίες» δράστες, έκλεψαν και τα καινούργια ζαντολάστιχα του αυτοκινήτου, αντικαθιστώντας τα με παλαιότερα, καθιστώντας το όχημα... «μερικώς αυτοκινούμενο»!