Ξεκίνησε όπως όπως η ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα με 800 άτομα στα σκαλιά και στην πλατεία (Upd)

Η τηλεοπτική και η... πραγματική εικόνα...από τη συγκέντρωση του Σαμαρά στο Σύνταγμα..
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του σκηνοθέτη (όπως ήδη επεσήμανε το Nonews), 
η πραγματική εικόνα της συγκέντρωσης, δεν άργησε αποκαλυφθεί.
Η…Πλατεία δεν ήταν γεμάτη. Αυτά που έδειξε η τηλεόραση ήταν οφθαλμαπάτη.
Οι δυο φωτογραφίες από MEGA και «Δρομογράφο» αναρτήθηκαν από το greki…


Ούτε 500 πολίτες δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου α παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και η οποία ενώ ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.00 ακόμα δεν έχει αρχίσει και κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί.
Για την συγκέντρωση υπολογίζανε στην Συγγρού να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 5.000 πολίτες, οι οποίοι όμως πολύ δύσκολα θα συγκεντρωθούν. Κάτω από την εξέδρα που θα μιλήσει ο Α.Σαμαράς (σήμερα είναι και τα γενέθλιά του, "Χρόνια Πολλά" από εμάς επ'ωφελεία της πατρίδας και η τούρτα δώρο μας...) οι αστυνομικοί είναι διπλάσιοιαπό τους πολίτες και αποδεικνύεται ότι δεν ήταν καλή η ιδέα να κάνει εκεί την συγκέντρωσή του το κόμμα.
Κατ'αρχήν η εποχή δεν προσφέρεται για μεγάλες συγκεντρώσεις. Ακόμα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν συγκεντρώνει πάνω από 5.000 άτομα στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του και ζήτημα αν έφτασε τις 3.000 χθες το ΚΚΕ και τις 5.000 ο ΣΥΡΙΖΑ που οπωσδήποτε έχουν οργανωμένους μηχανισμούς.
Μετά, το Ζάππειο είναι πολύ προσφορότερο για τέτοια κίνηση.
Η απόφαση ελήφθη με στόχο να γίνει μία επίδειξη αυτοπεποίθησης του πρωθυπουργού και παράλληλα να αποκρουστούν οι κατηγορίες ότι ο κ. Σαμαράς έκανε μία προστατευμένη εκστρατεία μακριά από τον κόσμο και ήταν σωστή ως σκεπτικό, αλλά ως εφαρμογή αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.
Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποια πούλμαν που εστάλησαν σε γειτονικούς νομούς και στο υπόλοιπο νομού Αττικής, επιστρέφουν άδεια.
Αυτή στην στιγμή οι ρεπόρτερ του defencenet.gr που βρίσκονται στο σημείο αναφέρουν ότι δύο φορτηγά με σημαίες μοιράζουν στους 500 οπαδούς του κόμματος σημαίες για να υπάρχει ... "μπούγιο".
Αν τελικά πραγματοποιηθεί η ομιλία το defencenet.gr θα την μεταδώσει ζωντανά από την στιγμή που επιτρέψει να μεταδοθεί ζωντανά το κόμμα. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει εικόνα στο site της ΝΔ
Αν τελικά μιλήσει ο Α.Σαμαράς θα επαναλάβει ότι "έπειτα από δύο χρόνια με μεγάλους κόπους και θυσίες του ελληνικού λαού σταθεροποίησε τη χώρα, απέτρεψε την έξοδο από το ευρώ, αποκατέστησε την αξιοπιστία της και δημιούργησε συνθήκες ανάπτυξης και οριστικής εξόδου από την κρίση".
Και βέβαια θα τονίσει ότι "η χώρα είναι ένα βήμα πριν την κορυφή, μπορεί να ανέβει στην κορυφή ή να κατατρακυλίσει ξανά». Θα απευθυνθεί στους πολίτες και θα τους ζητήσει «να μην επιτρέψουν στη χώρα να γυρίσει στο χθες και στην κρίση".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr