Ο Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ηλίας Καραμάνος και o υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης αποφάσισαν να συνεργαστούν «για το κοινό καλό και την προοπτική του Δήμου μας».



Στήριξη σε Μεριβάκη, από το "Δήμο των Πολιτών" στη Φαρκαδόνα
Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ηλίας Καραμάνος έδωσε τα χέρια
με τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη, «για το κοινό καλό και την προοπτική του Δήμου μας».
Οι δυο άντρες βρίσκονταν σε συνεχή διάλογο εδώ και αρκετές μέρες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε η καθοριστική συνάντηση, η οποία μετά τη θετική της έκβαση αλλάζει το σκηνικό και δίνει νέα προοπτική στο Δήμο Φαρκαδόνας. Θανάσης Μεριβάκης και Ηλίας Καραμάνος αποφάσισαν να συνεργαστούν καθώς η αγάπη για τη γενέτειρά  τους και η ανιδιοτελής επιθυμία προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ξεπερνά κάθε προσωπική φιλοδοξία.
Κεντρικό μήνυμα της συνάντησης: « Τολμάμε   και   ξεπερνάμε   το   χθες
Βελτιώνουμε  το  σήμερα. Αλλάζουμε  και   κτίζουμε   το   αύριο».
 Θανάσης Μεριβάκης και Ηλίας Καραμάνος συμφωνούν ότι προκειμένου να αποκτήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας προοπτική και ελπίδα απαιτούνται ευρύτερες, ισότιμες, ειλικρινείς συνεργασίες, που θα κατοχυρώσουν ένα μοντέλο διοίκησης βασισμένο στη διαφάνεια, στην εντιμότητα, στην αποτελεσματικότητα και στην ενεργή συμμετοχή των δημοτών της Δήμου μας.  
Υπογράμμισαν πως είναι ανάγκη να ανατραπεί το σημερινό σκηνικό αδιαφάνειας, συγκεντρωτισμού και κακοδιοίκησης στο Δήμο και να εφαρμοστεί ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο. Ένα μοντέλο που θα στηρίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης, της συμμετοχής και της αποτελεσματικότητας και θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, όχι για να του «χτυπά την πλάτη», αλλά για να διεκδικεί μαζί του.
 Σε κοινή τους δήλωση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και της συνεργασίας οι δυο άντρες σημειώνουν: «Καλούμε τις φίλες και τους φίλους να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα για την υπεράσπιση του Δήμου μας από τις ετερόκλητες περιστασιακές ομάδες συμφερόντων, που προσπαθούν να εκφραστούν έξω από την καθαρή και υπεύθυνη αυτοδιοικητική λειτουργία».
Δημοσίευση: Βασίλης Αλεξίου Στις