Υπάρχει πόλη yυμvιστών στην Ευρώπη; Υπάρχει !!!!!!!! Μέχρι και για τα ψώνια σου μπορείς να πας χωρίς ρούχα !!!!!!!!


Η όμορφη γαλλική πόλη Cap d'Agde στη Μεσόγειο δεν είναι ένα απλό θέρετρο, αλλά ο απόλυτος προορισμός για όσους αγαπούν το yυμvισμό. 
Στην πόλη λειτουργεί ένα τουριστικό κέντρο –σαν ένα μεγάλο χωριό– όπου αυτά που μπορεί να κάνει κανείς εκεί, απαγορεύονται οπουδήποτε αλλού!
Το «Village Naturiste», γνωστό και ως το «yυμvό χωριό», καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πόλης και έχει πρόσβαση σε μία υπέροχη παραλία.
 Εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς ρούχα: να ψωνίσεις στα μαγαζιά, να φας στα εστιατόρια – γενικώς να κυκλοφορήσεις ολόyυμvος. 
Οι επισκέπτες, οι οποίοι φτάνουν τους 40.000 σε καθημερινή βάση, συνήθως ντύνονται το βραδάκι που κάνει ψύχρα, αλλά και τότε προτιμούν σούπερ αποκαλυπτικά ρούχα, όπως αναφέρει η Wikipedia.
Το «Village Naturiste» διαθέτει παραλία 2 χλμ., μία μεγάλη μαρίνα, ξενοδοχείο, κάμπινγκ, διαμερίσματα, μαγαζιά, εστιατόρια, κλαμπ, μπαρ, ταχυδρομείο, τράπεζα και ATM. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός, φτάνουν τις 180.
Η συγκεκριμένη γη ανήκε σε μία οικογένεια που μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι επέλεγαν την παραλία για να κατασκηνώσουν και να κάνουν μπάνιο yυμvοί. 
Η οικογένεια Oltra εκμεταλλεύτηκε αυτή την τάση και οργάνωσε κάμπινγκ στην παραλία, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε πολύ διάσημο. 
Όταν στις αρχές της δεκαετίας του '70 η κυβέρνηση Pompidou άρχισε να αναπτύσσει την ακτογραμμή, μέλος της οικογένειας Oltra έπεισε τους ιθύνοντες να συμπεριλάβουν στα σχέδια ένα χωριό yυμvιστών και έτσι τέθηκαν οι βάσεις για αυτό που σήμερα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός.
Περισσότερα: Υπάρχει πόλη yυμvιστών στην Ευρώπη; Υπάρχει! | E-Radio.gr Daily