Άρθρο-καταπέλτης, για το Δήμο Φαρκαδόνας


Δήμος Φαρκαδώνας…περίπου το ίδιο έργο…σχεδόν οι ίδιοι ενδιαφερόμενοι..!!
Παλαιοί Δήμαρχοι υποψήφιοι  , σχεδόν από τις συζητήσεις κατά μεγάλο ποσοστό και ίδιοι Υποψηφιοιοι Δημοτικοί σύμβουλοι!!
Πριν 2500 χρόνια οταν ένας υποψήφιος άρχοντας κατέβαινε κατέβαινε στις εκλογές γινόταν απογραφή των περιουσιακών στοιχείων!!  Τι είχε πριν εκλεγεί και τι είχε μετά!!!  Γινόταν αναλυτική απογραφή…μετριούνταν τα πάντα  μέχρι και τα ρούχα του( χιτώνας  ,σανδάλια)  Οι ανθρωποι αυτοί που  έδωσαν σε εμάς και σε όλο τον πλανήτη τα φώτα του πολιτισμού γνώριζαν πριν χιλιάδες χρόνια για τα φαινόμενα της διαπλοκής και της διαφθοράς…..ήταν πολύ μπροστά!!  Όταν διαπιστωνόταν κάποιο θέμα διαπλοκής  σχετικά με το δημόσιο χρήμα η ποινή ήταν μέχρι και   ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Εμείς σήμερα ανεχόμαστε υπηρετούμε τετοιες καταστάσεις και επιτρέπουμε ξανά και ξανά τα ιδια και τα ίδια
με μια λογική και κουλτούρα του ζαμανφατισμού να μας εκπροσωπούν άτομα χωρίς  ποιότητα χωρίς βαθος …!!!
Τα πράγματα είναι απλά!!! Όποιος ενδιαφέρεται να κατέλθει πρέπει να περάσει από ένα έλεγχο!! Τι είχε πριν..τι έχει τώρα!!!
Η τεχνολογία το ιντερνετ  η στοιχειώδη μηχανοργάνωση του κράτους εύκολα μπορεί να βρει τα αποτελέσματα!!! Όλα φαινονται με μια απλή κίνηση:
Όλα πλέον είναι ευκολα…όποιος κατέλθει να διεκδικήσει το δικαίωμα να μας εκπροσωπήσει  και να μας Κυβερνήσει και να προσφέρει ,να ζητήσει απο τις αρμόδιες αρχές    από μόνος του τον έλεγχο!!!! Δηλαδη τι είχε πριν και τι τώρα!! Αναλυτικα…για τον εαυτο του για την οικογέναειά του για τα παιδιά του!!! Είναι όλα απλά !! Όπως κανείς πάει στο ΙΚΑ και ζητά την αναλυτική καρτέλα των ενσήμων του μπορεί να μας φέρει και ο υποφήφιος Δήμαρχος αναλυτικά όλες τις κινήσεις των λογαριασμών απο τους λογαριασμούς στις Τράπεζες στις οποιες έχει ανοίξει!!  Να μας δημοσιεύσει ο κάθε υποψήφιος αναλυτικά το περιουσιολόγιο του  αναλυτικά και πως το απέκτησε!!!
Κύριοι υποψήφιοι μια και ζήσαμε τον εφιάλτη της καταστροφής, την κατάρευση  της κοινωνοίας μας από τέτοια γεγονότα ,,  ζητήστε το αυτονόητο το απλό ….ζητήστε τον έλεγχο σας  από τις αρχες…από το ΣΔΟΕ…!!!    Γιατί αν δεν το ζητήσετε εγώ πρώτος θα το κάνω..θα απευθυνθώ στις αρχες  και θα ζητήσω σαν Ελληνας Πολίτης αναλυτικά τα πάντα για τον καθέναν σας…!! Θα ζητήσω το εξής απλό …να ανοιχτουν όλοι οι λογαριασμοί για τον καθένα την τελευται 15ετία…θα ζητήσω να ελεχθούν αναλυτικά τα περιουσιακά στοιχεία σας…..και να γίνει σύγκριση με το εισόδημα που δηλώνε ο καθένας υποψήφιος!!!  Νομίζω έχουμε όλοι δικαίωμα να το κάνουμε αλλά και να γνωρίζουμε!!! Μόλις επίσημα κατατεθούν οι υποφηοιότητς πρώτος θα τρεξω να το πράξω …και θα ζητήσω ότι  γινόταν 2500 χρόνια πρίν από εμάς!!!
Με εκτίμηση,
Dimitrios Dimotsios | Δημήτριος Δημότσιος