Από το Αχλαδοχώρι Τρικάλων, στις δημόσιες σχέσεις του Ευρωκοινοβουλίου


Τα σπουδαία και μεγάλα μυαλά τελικά αναγνωρίζονται στο εξωτερικό. Είναι το κατά το κοινώς λεγόμενο «Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της»…
 Στην κατηγορία αυτών των παιδιών ανήκε και ο Βαγγέλης Γκεντέρσος, όταν στην πιο δημιουργική ηλικιακά φάση της ζωής του, το 1976, έφυγε από το χωριό του, το Aχλαδοχώρι Τρικάλων, και βρέθηκε στο Στρασβούργο. Καταγόμενος από φτωχή οικογένεια αναζήτησε την επαγγελματική του καταξίωση εκτός των συνόρων, κάτι που συνέβη ευθύς αμέσως. 
Αν και, όπως μας δήλωσε, συχνά αναπολεί το χωριό του, ωστόσο η επαγγελματική του εξέλιξη, τον κράτησε στο Στρασβούργο, όπου σήμερα είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ευρωκοινοβουλίου! 
Εδώ και χρόνια εξελίσσει μια λαμπρή καριέρα, ενώ με την επαγγελματική του υπευθυνότητα, την εμπειρία του και το επικοινωνιακό του ταλέντο υπηρετεί επάξια τη θέση που έχει κατακτήσει με την εντατική δουλειά του! 
O φακός της trikkipress.gr τον απαθανάτισε σε μία κατασκευή που πρότυπό της υπήρξε η «Σκάλα του Δαβίδ» του καλλιτέχνη David McCracken, μια σουρεαλιστική διαφυγή προς τον ορίζοντα, τέτοια που αρμόζει στον χαρακτήρα του ….
http://trikkipress.gr/