Αύριο βράδυ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Φαρκαδόνας ψηφίζουν μεταξύ Σπ. Σαπουνά και Β. Γάτσιου για το ποιος θα είναι υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο.


Τον κεντρικό άξονα,τους βασικούς πυλώνες της υποψηφιότητας της για να υπάρξει ανατροπή των πολιτικών δεδομένων και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας,
θα παρουσιάσει μεθαύριο Δευτέρα και από τα Τρίκαλα η υποψήφια Περιφερειάρχης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ηρώ Διώτη, που με την παρουσία της θα σημάνει και την έναρξη της μάχης των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών.
Το πρόγραμμα της κ. Διώτη στα Τρίκαλα την Δευτέρα περιλαμβάνει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που θα δοθεί στις 5.30 το απόγευμα (στο ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑ), η οποία και αναμένεται να δώσει το στίγμα της υποψηφιότητας της για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, γνωστοποιώντας συγχρόνως τις βασικές αρχές του συνδυασμού της.
Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχει κάνει γνωστά ως τώρα η κα Διώτη οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και πολλαπλό αντίκτυπο.
«Είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος, είναι μια μεγάλη πολιτική μάχη ενάντια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές του μνημονίου,είναι μία μάχη ενάντια στον Καλλικράτη που φόρτωσε την αυτοδιοίκηση αρμοδιότητες, αποστερώντας την από πόρους, συρρικνώνοντας ταυτόχρονα τη δημοκρατία.
 Είναι μάχη ενάντια στις διοικήσεις και τους αιρετούς που δεν αντέδρασαν, εφαρμόζοντας πιστά την όποια κυβερνητική επιλογή», είναι η θέση που πρεσβεύει η υποψηφία Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Όσον αφορά το θέμα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, η επιλογή προβλέπεται να γίνει πολύ σύντομα για να μπορέσει και εκείνος που θα επιλεγεί να έχει χρόνο στη διάθεσή του για να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα.
Η εκτίμηση που υπάρχει από την νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων είναι ότι μέσα στο επόμενο 10ημερο θα έχουν καταλήξει στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, αλλά όπως εξηγεί και ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης κ. Στ.Νταούλας η ανακοίνωση θα γίνει και για τους τέσσερις υποψηφίους του κάθε Θεσσαλικού νομού και όχι για τον καθένα χωριστά.
 Πάντως οι μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν δίνουν ως «φαβορί» για υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων από τον ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Χρήστο Σιμορέλη. Διπλό ενδιαφέρον υποψηφίων για δήμο Φαρκαδόνας Πέραν όμως των περιφερειακών εκλογών η τοπική οργάνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στη συγκρότηση ψηφοδελτίων και στους τέσσερις δήμους του νομού.
Και θετικά είναι τα νέα που έχουν ανακύψει για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Φαρκαδόνας, όπου έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να κατέλθουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι ο κ. Σπύρος Σαπουνάς, φαρμακοποιός και η κα Βάσω Γάτσιου.
Το ποιος θα βγει μπροστά σ' αυτές τις εκλογές, θα αποφασιστεί αύριο βράδυ Κυριακής, με τα στελέχη και μέλη της οργάνωσης Φαρκαδόνας να καλούνται σε ψηφοφορία για να επιλέξουν μεταξύ του κ. Σαπουνά και της κ. Γάτσιου για την υποψηφιότητα Φαρκαδόνας. Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα Διώτη μεθαύριο Δευτέρα παραχωρεί συνέντευξη τύπου Έναρξη του προεκλογικού αγώνα και από τα Τρίκαλα
•Αναμένεται να γνωστοποιήσει το στίγμα της υποψηφιότητας της, και τη σημασία των περιφερειακών εκλογών
 •Αύριο βράδυ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Φαρκαδόνας ψηφίζουν μεταξύ Σπ. Σαπουνά και Β. Γάτσιου για το ποιος θα είναι υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο.
http://www.proinoslogosnews.gr/