Νέα Κίνηση για το Δήμο Φαρκαδόνας.Όσοι και όσες επιθυμούν να είναι μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης (ΕΝΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ) θα πρέπει να εγγραφούν μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2014 στο συντονιστικό της κίνησης.


Σε τελική φάση για την εκλογή του επικεφαλής της αυτοδιοικητικής
κίνησης Φαρκαδόνας, σε συνεδρίαση της 23ής  Ιανουαρίου 2014 του συντονιστικού της κίνησης, αφού έκανε μια ανασκόπηση στην μέχρι τώρα πορεία, όπου έγιναν 5 ανοιχτές συνελεύσεις, εκτιμήθηκε ότι η πορεία μέχρι τώρα ήταν θετική.
Αποφασίστηκε η κίνηση να εισέλθει στην τελική φάση όπου συμπεριλαμβάνεται η ανάδειξη του επικεφαλής και η εγγραφή νέων μελών.
Όσοι και όσες επιθυμούν να είναι μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης (ΕΝΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ) θα πρέπει να εγγραφούν μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2014 στο συντονιστικό της κίνησης.
Επίσης, και όσοι επιθυμούν να είναι επικεφαλής της κίνησης θα πρέπει να το δηλώσουν την ίδια ημερομηνία και ώρα στο συντονιστικό.
Η ημερομηνία επιλογής του επικεφαλή της αυτοδιοικητικής κίνησης θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου 2014, και εφόσον είναι περισσότεροι του ενός οι ενδιαφερόμενοι η επιλογή θα γίνει με δημοκρατικές διαδικασίες (εκλογές).
Στο διάστημα αυτό τα μέλη του συντονιστικού και μέλη της κίνησης «θα οργώνουν» το δήμο για να ενημερώνουν τους πολίτες.
Δημοσίευση: Βασίλης Αλεξίου Στις