ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ "ΡΟΛΟΪ" Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις: Οταν και η Αριστερά εξυμνούσε τον Α.Κάντα


Μια φωτογραφία από την εποχή της παντοδυναμίας Τσοχατζόπουλου-Κάντα, επιεβαβιώνει ότι όλη η ελληνική πολιτική ελιτ, από την κεντροδεξιά μέχρι την Αριστερά βρίσκεται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο "να κολυμπά μέσα στα  ίδια σκ@τ@..."
Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση του βιβλίου του Α.Κάντα, το οποίο κεντρικός παρουσιαστής είναι το ... ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πατέρας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου!
Το 2002 ήταν μια χρονιά συγγραφικής έμπνευσης για τον Αντώνη Κάντα, καθώς είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής του από τις συνεχείς "αρπαχτές" που έκανε άκοπα.
Και συνέγραψε το βιβλίο "Η Οικονομία της Άμυνας" ενώ κανονικά θα έπρεπε να το τιτλοφορήσει "Η κόνόμα της Άμυνας".
Εν πάση περιπτώσει το βιβλίο παρουσιάστηκε εν χορδαίς και οργάνοις στο Πολεμικό Μουσείο από τον τότε υπουργό Βιομηχανίας Α.Τσοχατζόπουλο και τον ... Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίοις δεν εφείσθη κολακευτικών σχολίων για τον συγγραφές. Αντίθετα το έργο του εξυπνήθηκε, όπως και η προσωπικότητα του συγγραφέα.
Και ας βοούσε από τότε η πιάτσα και μέρος του Τύπου για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα
Έτσι λοιπόν, ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης είχε πάρει την σφραγίδα και την στήριξης της καθεστωτικής Αριστεράς.
Ποιος μπορούσε να τον πειράξει αφού είχε και την Αριστερά μαζί του;
Αυτά να τα θυμούνται οι Έλληνες όταν ξαναπάνε στην κάλπη...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr