"ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ", ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ. Και ο έρμος ο Δήμος Φαρκαδόνας μένει να μαραζώνει, δίχως έργα, δίχως αποκομιδή σκουπιδιών (με... έρανο των κατοίκων μαζεύονται πια τα απορρίμματα στα χωριά!), δίχως καμία προοπτική.

2 Εμπόλεμη ζώνη στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με τον δήμαρχο Κ. Οικονόμου να πιάνεται στα χέρια με τον πρώην αντιδήμαρχό του Γ. Γεωργολόπουλο... Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη με το ξεκίνημα της συνεδρίασης με τους δυο άντρες (... κι όχι μόνο!!!) να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου. Το ποτήρι ξεχείλισε ο δήμαρχος πήγε να σηκωθεί από τη θέση του και να κινηθεί εναντίον του Γεωργολόπουλου, ο τελευταίος αντέδρασε επίσης και... εγένετο χάος!!!... Παρενέβησαν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους δυο πάλαι ποτέ συνεργάτες. Νωρίτερα ο άλλος πρώην αντιδήμαρχος (... έχει αυτομολήσει εξάλλου η μισή και πλέον ομάδα της πλειοψηφούσας παράταξης) Γιάννης Στάμος προκαλούσε τον δήμαρχο Κ. Οικονόμου «τώρα που θα γίνει ξεχωριστό ψηφοδέλτιο για δημάρχους και συμβούλους να κατέβεις υποψήφιος να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος». Και ο δήμαρχος να απαντά «τώρα που μου το προτείνει εσύ θα το κάνω, αφού θα με ψηφίσεις κιόλας»....

Και ο έρμος ο Δήμος Φαρκαδόνας μένει να μαραζώνει, δίχως έργα, δίχως αποκομιδή σκουπιδιών (με... έρανο των κατοίκων μαζεύονται πια τα απορρίμματα στα χωριά!), δίχως καμία προοπτική..

http://www.trikalavoice.gr/..Δημοσίευση: Βασίλης Αλεξίου Στις Τρί, 28/05/2013