Στην δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των 8 δραπετών των Φυλακών που διαφεύγουν της σύλληψης.


1) (Επ.) LULI (Ον.) FLAULANT του ASQERI και της HEME ή HENA, ο οποίος γεννήθηκε την 27-04-1986 στην Αλβανία,

 
2) (Επ.) LIKA (Ον.) EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE, ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία,
 
 
3) (Επ.) KUPA (Ον) ILIR του FATMIR και της MELEQE, ο οποίος γεννήθηκε την 24-01-1986 στην Αλβανία,
 
 
4) (Επ.) KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO (Ον) MARIAN ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA, ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία,
 

 
5) (Επ.) CALA (Ον) KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA, ο οποίος γεννήθηκε την 10-06-1988 στην Αλβανία,
 
 
6) (Επ.) MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ (Ον) ADMIR ή KRISTAQ του AZEM ή AINET ή AINER και της MARIA, ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία,
 
 
7) (Επ.) LITA ή DREBATA (Ον) ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE, ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία
 
 
 8) (Επ.) SULAJ ή SYLAJ ή BRAHA (Ον) FATOS του BEQIR ή BEGOR ή BEGIR και της NURIE ή NURIJE, ο οποίος γεννήθηκε την 24-02-1982 στην Αλβανία.
 
 Σε βάρος όλων των παραπάνω έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις, κατά περίπτωση,  πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, της στάσης κρατουμένων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου, χειροβομβίδων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε παράνομη οπλοχρησία κατά συρροή, της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της κατοχής όπλων στη φυλακή και της ηθικής αυτουργίας σε προμήθεια κινητού τηλεφώνου σε κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.
Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην αποκάλυψη τυχόν τέλεσης από τα συγκεκριμένα άτομα άλλων εγκληματικών πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα αυτά, να επικοινωνήσει στον αριθμό κλήσης 2431063023 του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.