Αθωώθηκε ο Ανδρέας Κουρής... ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, Αφέθηκε ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης,


Αθωώθηκε ο Ανδρέας Κουρής
Αθώο έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές τον επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή, ο οποίος είχε συλληφθεί για μη καταβολή εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ύψους 1.145.212,49 ευρώ. 
Το δικαστήριο κατέληξε στην απόφαση αφού έλαβε υπ'όψιν του ότι ο Ανδρέας Κουρής δεν υπήρξε ποτέ εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER άρα δε φέρει ευθύνη. Αθωωτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας.



  ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
Αφέθηκε ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Μάκης Ψωμιάδης που απολογήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2009-2011, κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο επιχειρηματίας, που παραμένει κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις γιατί φέρεται να «έπαιξε» σε πέντε αγώνες της Καβάλας, ομάδας που ήταν μεγαλομέτοχος, αλλά και σε άλλους άγνωστους του εσωτερικού και του εξωτερικού.
 Απολογούμενος ο Μ. Ψωμιάδης στον εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, που ερευνά την υπόθεση για τους στημένους αγώνες, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού -όπως είπε- μέτοχος ήταν ο γιος του και όχι ο ίδιος, ενώ απέδωσε όλη την υπόθεση σε «δημοσιογραφικά παιχνίδια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η κατηγορία που αποδίδεται στον Μ. Ψωμιάδη φαίνεται να μην προσδιορίζει στοιχηματικά κέρδη και να μην εντοπίζει αν τα πονταρίσματα του επιχειρηματία ήταν υπέρ ή κατά των αγώνων της ομάδας του.