Όταν το κράτος δεν μπορεί, μπορούν οι πολίτες: Εκτέλεση Αλβανού ληστή από Έλληνα!


Όταν κράτος και ασφάλεια δεν υπάρχουν, το ένστικτο της επιβίωσης οδηγεί τους πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατέψουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους:
Από τα πυρά ενός 25χρονου Έλληνα του οποίου την μάνα λήστεψε με το μαχαίρι στο λαιμό ένας 43χρονος ληστής μέσα στο σπίτι της, έπεσε νεκρός ο λητής στις 4:05 τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου.
 Όπως ήδη έχουμε γράψει από το πρωί σε άλλο σημείωμα της πρώτης σελίδας, το περιστατικο είναι κλασική περίπτωση υπεράσπισης του βασικού αγαθού της ασφάλειας έστω και αν απ'ότι φαίνεται το όπλο εκπυρσοκρότησε τυχαία...
 Βλέποντας να απειλείται η ζωή της μητέρας του, ο Έλληνας αποφάσισε να κάνιει αυτό που δεν κάνει το κράτος: Να αποδώσει δικαιοσύνη, "εδώ και τώρα": Πήρε το νόμο στα χέρια του, άρχισε να κυνηγά τους διαρρήκτες στους δρόμους της περιοχής και με μία κυνηγετική καραμπίνα και μόλις τους βρήκε, αφού είχαν πάει να ληστέψουν και άλλα σπίτις τους άδειασε την καραμπίνα επάνω τους. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει, όταν λίγο πριν είχαν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του, οι θαρσύτατοι ληστές, οι οποίι μάλιστα δεν λογάρισαν ούτε καν το συνεγερμό που είχε κτυπήσει αι με την απειλή θανάτωσής της της ζήτησαν να τον κλείσει.
 Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές προσπάθησαν να μπουν σε άλλο ένα σπίτι λίγη ώρα πιο πριν. Η προσπάθειά τους απέβη άκαρπη και μόλις οι ιδιοκτήτες αντελήφθησαν την παρουσία τους κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο.
 Επί μία ώρα επικράτησε στην περιοχή κλεφτοπόλεμος ανάμεσα στις Αρχές και τους ληστές, ωστόσο μετά από μιάμιση περίπου ώρα δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν και αποχώρησαν.
 Οι διαρρήκτες κρυμμένοι σε έναν απομακρυσμένο λόφο, όταν είδαν την αστυνομία να φεύγει συνέχισαν την προσπάθειά τους για να μπουν και σε ένα άλλο σπίτι, όπου και εκεί δεν κατάφεραν να ειβάλουν. Στην τρίτη τους απόπειρα οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 25χρονου και απείλησαν τη μητέρα του με ένα μαχαίρι στο λαιμό.
 Ο 25χρονος δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία και ανακρίνεται αυτή την ώρα σε ξια παρανοΪκή εφαρμογή του νόμου: Αφού δεν μπόρεσαν να συλλάβουν τους ληστές συνέλαβαν αυτόν που κυνηγούσε τους ληστές! Σύμφωνα με το δικηγόρο του δράστη, ο 25χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον 43χρονο διαρρήκτη, καθώς ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού το όπλο εκπυρσοκρότησε. Από την αστυνομία ανακρίνεται και ο δεύτερος διαρρήκτης, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής του 43χρονου Αλβανού.
 Ο 25χρονος ιδιοκτήτης σύμφωνα με πληροφορίες είχε στην κατοχή του το όπλο νόμιμα. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αυτοδικίας, καθώς υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα ένας 50χρονος επιχειρηματίας σκότωσε εν ψυχρώ έναν Ρουμάνο διαρρήκτη στην Σπάρτη. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Μετά τα συνεχή περιστατικά βίας σε βάρος των πολιτών όπως το τραγικό περιστατικό του άτυχου νεαρού που έχασε τη ζωή του στην Καισαριανή, όταν κατέβηκε μαζί με τον αδερφό του από το διαμέρισμά τους για να σώσουν το αυτοκίνητο που τους έκλεβαν αλλοδαποί, όλα δείχνουν πως οι έντρομοι πολίτες φτάνουν πλέον μέχρι και στην αυτοδικία για να προστατέψουν την οικογένειά τους. Χθες υπενθυμίζεται ότι οι Αλβανοί στις 12 το μεσημέρι είχαν μπει και πολυβόλησαν με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ένα ολόκληρο χωριό στην Βοιωτία για να πάρουν τις συντάξεις από την ταχυδρόμο του χωριού. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου νεαρού στην Κρήτη. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr