ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ:


- Αυξήσεις 30% των ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ *30φόροι αυξάνονται (αδιέξοδο λόγω της εξάντλησης φοροδοτικής ικανότητας του 60% του Ελλαδικού πληθυσμού).

- Αυξήσεις 15-18% στη ΔΕΗ και επανεξέταση για το ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ και το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ (χρέη 1,3 δις ευρώ νοικοκυριών και επιχειρήσεων. απο που;)

- ΦΠΑ 20% - κατάργηση ΦΠΑ νήσων - αυξήσεις σε βασικα είδη διατροφής με το καλημέρα σας (για να προσελκύσεις έσοδα μειώνεις ΦΠΑ, παντού αυτό ξέρουμε...) 

- ΑΥΞΗΣΕΙΣ 20% στα Μέσα Μετ αφοράς...λόγω ''εξορθολογισμού''... (αυξάνονται και οι μηνιαίες κάρτες... σωθήκατε!)

- ΜΕΙΩΣΕΙΣ 10-15% σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ Τομεα, άρση μετενέργειας και κατάργηση κλαδικών συμβάσεων (μισθοί Σερβίας -και όχι Βουλγαρίας).

- ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ απο 300 ευρώ+ σε φυσικά και νομικά πρόσωπα (δεν υπάρχει παρακρατικός μηχανισμός για να εγγυηθεί την δημόσια ειρήνη εαν αρχίσουν μαζικές κατασχέσεις, το έγκλημα τιμής και η αντεκδίκηση είναι κάτι που φοβίζουν τους ''Έλληνες'' τραπεζίτες των Αθηνών...

- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (προστατεύει τον πιστωτή και αναιρεί το δικαίωμα της χρονικής ασυλίας) - ήδη δάνεια στη Θράκη και τα Ελληνικά νησιά πουλούνται όσο οσο σε τουρκικά τραπεζικά κεφάλαια (!)


- ΑΡΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (απαιτήσεις δύναται να αγοραστούν απο ξένες εταιρίες και έτσι νομικά η περιουσία πολλών πολιτών στην Ελλάδα να βρεθεί στα χέρια..ξένων (συμβαίνει ήδη). 


- Απολύσεις 160.000 Δημοσίων Υπαλλήλων - και πέρασμα όλων των βασικών υποδομών των Δήμων σε ιδιώτες (νέοι άνεργοι κλασικά).
- Υπολογισμός για 125.000 Λουκέτα σε όλη την Ελλαδική Επικράτεια (και περισσότερα λουκέτα άρα πιο πολλοί μετανάστες).


- Ιδιωτικοποίηση Νοσοκομείων της περιφέρεις καισυγχώνευση του συστήματος υγείας (σαν εμάς εδώ).
- Άρση αφορολογήτου των 5.000 ευρώ και κατάργαση φοροαπαλαγών (πως αλλιώς θα μαζέψει φόρους τώρα;).


- Πλειστηριασμοί σε πάνω απο 350.000 ακίνηταΟφειλετών των Ελλαδικών Τραπεζών και σκέψεις για ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ -αφορά περίπου 2,900,000 Έλληνες Υπηκόους 



(σοβαρή εκτροπή της δημόσια ειρήνης της χώρας η οποία θα οδηγήσει σε εμφυλιακή δυναμική με εξαιρετικά επικύνδινο αποτέλεσμα -όπως στις Κυπριακές τράπεζες του 1974-1975 που έχασαν 6 δις δολάρια και τα οποία ΠΟΤΕ δεν θα πάρουν πίσω :) ).

Kαι το καλύτερο:

Μειώσεις συντάξεων 10-20% κύρων, επικουρικών 20-30% καθώς και άρση φοροαπαλαγών για ευάλωτες ομάδες συνταξιούχων. ΟΙ 50+ που ψήφισαν την Νεα Δημοκρατία και το αδιέξοδο απο δω και πέρα θα έρθουν αντιμέτωποι στις συνέπειες που οι ίδιοι αύριο θαπρέπει να σωπάσουν.

Ο Κεφαλικός φόρος ήταν 1 φορά το χρόνο. ήξερες τι έδινες.
Ο Γερμανικός είναι ξαφνικός. Για αυτό σε πονά. - ο κ. ''Σαμαράς'' δίνει εντολές για φόρους ανάλογα με τις συστάσεις του Βερολίνου.

Tο καλύτερο ;  Η ΝΔ χρωστά 145 εκ ευρώ σε όλες τις Ελλαδικές τράπεζες.

ΕΣΥ τι χροστάς;.