Εξαφανίστε τα σπυράκια με μάσκα...ασπιρίνης!


Το ότι η ασπιρίνη βοηθά στον πονοκέφαλο το ξέραμε, αυτό που μερικοί από εσάς δεν γνώριζαν είναι ότι η ασπιρίνη βοηθά στο να ξεφορτωθούμε ακόμη και κάποιο αντιαισθητικό σπυράκι...που χαλάει την εμφάνισή μας
.Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μια μάσκα προσώπου, ώστε να εκμεταλλευτούμε τα βήτα-ύδροξυ-οξέα (BHA) που περιέχει.
Για την παρασκευή της, πρέπει να αναμίξουμε 1 ταμπλέτα ασπιρίνης με 1/2 κουταλάκι γλυκού νερό και να περιμένουμε να διαλυθεί, ώστε να σχηματιστεί μια πάστα από κόκκους.
Την πάστα αυτή την απλώνουμε στο σπυράκι που θέλουμε να ξεφορτωθούμε και αφήνουμε να δράσει για 10 με 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με άφθονο, χλιαρό νερό. Η χρήση της συνταγής αυτής δεν συνίσταται σε σπυράκια που βρίσκονται κοντά στα μάτια η τα ρουθούνια.
Ακόμη μπορούμε να παρασκευάσουμε και μια άλλη μάσκα με βάση την ασπιρίνη, την οποία θα εφαρμόσουμε σε ολόκληρη την περιοχή του προσώπου με σπυράκια. 
Αναμιγνύουμε, όπως και προηγουμένως, 1 ταμπλέτα ασπιρίνης με 1 κουταλάκι γλυκού νερού.
Ανακατεύουμε καλά την πάστα με 1 κουταλιά είτε γιαουρτιού, είτε ελαιόλαδου, είτε αλόε βέρα.Την απλώνουμε στα σημεία με τα σπυράκια, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια, αφήνουμε να δράσει για 15 με 20 λεπτά και ξεπλένουμε με άφθονο, χλιαρό νερό.