Ξύπνησε ο Κωστάκις ο Καραμανλής και «μίλησε»!!!!! Πότε ευκαίρεσε; Πότε τα σκέφθηκε; Πότε τέλειωσε με το πλαύ στεσιον, όλα είναι μία απορία…Πάντως ο Κωστάκις «μίλησε» και είπε πως η ΝΔ πρέπει να βάλει πλάτη για να βγει πρωθυπουργός ο Σαμαράς..

Ξύπνησε ο Κωστάκις ο Καραμανλής και «μίλησε»!!!!! Πότε ευκαίρεσε; Πότε τα σκέφθηκε; Πότε τέλειωσε με το πλαύ στεσιον, όλα είναι μία απορία…Πάντως ο Κωστάκις «μίλησε» και είπε πως η ΝΔ πρέπει να βάλει πλάτη για να βγει πρωθυπουργός ο Σαμαράς.. Ο οποίος Σαμαράς τώρα κάνει τα ρεπό του Κωστάκι γιατί ως γνωστόν το κώμα της ΝΔ είναι ιδιοκτησίας Καραμανλή … Σοφός.. Ο γέροντας της ΝΔ με την ατελείωτη σοφία και γνώση.. «Μίλησε» ο Κωστάκις ο Καραμανλής, ο φιλαράκος του Ζαχόπουλου , του Λιάπη, του Βουλγαράκη, του Εφραίμ και πάει λέγοντας.. «Μίλησε» ο γίγαντας της δημοκρατικής παράταξης, εδώ ψηφίστηκαν Μνημόνια, η Ελλάδα έχει δηγηθεί σε σφαγή και ο Κωστάκις κοιμόταν και ξύπνησε τώρα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να συσπειρώσει το κώμα… Άπαιχτος και αυτό και ο Έλληνας ψηφοφόρος , το ζώο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ναι ποιο ηλίθιοι και από τα ραδίκια… Ά!! Παρεμπίπτοντος ο Κωστάκις για να ακριβολογούμε δεν μπήκε στον κόπο να «μιλήσει» απλά κυκλοφόρησε μία επιστολή που φέρει την υπογραφή του… Να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα καλεί με δήλωσή του τους πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός
 Κωστας Καραμανλής.

Καραμανλής
 «Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη.
 Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές. Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση.
 Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».
Αμεση ήταν η αντίδραση του ΛΑΟΣ στη δήλωση Καραμανλή.

ΛΑΟΣ
«Το πιο λυπηρό της όλης υπόθεσης, είναι το ότι μερικοί άνθρωποι δεν διδάσκονται από τα λάθη τους. Τα ίδια ακριβώς έλεγε ο κ. Καραμανλής και στις εκλογές του 2009 και παρέδωσε τη χώρα στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου με 43,92% και 160 βουλευτές. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν διδάσκεται από τα λάθη του».