Φτιάχνει "κόμμα" ο Τράγκας


Την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα με την επωνυμία «ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με το οποίο φιλοδοξεί να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου.
«Όλοι όσοι υπογράφουμε σήμερα την παρούσα πολιτική διακήρυξη συμφωνούμε και εγκρίνουμε τις βασικές αρχές τις αξίες και τους στόχους του νέου πολιτικού φορέα με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και διεκδικούμε την θεμελίωση στον τόπο μιας αληθινής και σύγχρονης δημοκρατίας με άξονες την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισονομία και την αξιοκρατία» αναφέρει μεταξύ άλλων η ιδρυτική διακήρυξη, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, και την οποία μπορούν να διαβάσουν και να συνυπογράψουν όσοι συμφωνούν και θέλουν να γίνουν ιδρυτικά μέλη του νέου κόμματος.
 Ο κ. Τράγκας, δήλωσε πως «το νέο πολιτικό forum-πολιτικός φορέας θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας, δημιουργώντας ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής»
Μάλιστα, επισυνάπτει και την ιδρυτική διακήρυξη του "κόμματος". Για να διαβάσετε τη διακήρυξη πατήστε εδώ.