Μέσα και ο καφετζής της Βουλής - Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο.


Καφενείο με τα όλα του ήταν τελικά το καφενείο της Βουλής αφού ο πρώην καφετζής (ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύονταν το καφενείο του Ελληνικού Κοινοβουλίου ) φέρεται να έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο.
Ο λόγος για τον πρώην ιδιοκτήτη του καφενείου και εστιατορίου του Κοινοβουλίου του οποίου το πέρασμα από τον ναό της δημοκρατίας δεν πέρασε απαρατήρητο.
 Να πούμε ότι στην ημερήσια διάταξη είχαν εκφραστεί πολλά παράπονα από το υπαλληλικό προσωπικό για το αφεντικό τους και που αφορούσε στην καθυστέρηση πληρωμών, ελαστικό ωράριο εργασίας κ.λ.π.
Ήταν από τους πρώτους που τόλμησαν να φέρουν στη Βουλή ατομικές συμβάσεις εργασίας αδιαφορώντας για το γεγονός ότι βρίσκονταν στον «Ναό της Δημοκρατίας». .
 Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ είναι λιτό και αναφέρει : «Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κόρινθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας 49χρονος
Έλληνας επιχειρηματίας –νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων) για οφειλές προς το Δημόσιο ,ύψους 316.472,16ευρώ» .
Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ είναι λιτό και αναφέρει : 
«Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κόρινθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας 49χρονος Έλληνας επιχειρηματίας –νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων) για οφειλές προς το Δημόσιο ,ύψους 316.472,16ευρώ» .