Τα στοιχεία της εντυπωσιακής αυτής δημοσκόπησης της εταιρείας VPRC δημοσιεύονται στο περιοδικό «Επίκαιρα» που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη. Στην ...5η θέση το ΠΑΣΟΚ, όλες μαζί οι δυνάμεις του Μνημονίου με ...50%!

Μόνο με την πολιτική «σύμπραξη» Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση που θα στηρίξει τις δεσμεύσεις της χώρας μας για το Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς όλα παραπάνω κόμματα μαζί (εφόσον η ΔΗ.ΣΥ μπει στη Βουλή) δεν ξεπερνούν το ...50%! Η Ν.Δ, ...18,5 μονάδες μπροστά από το ΠΑΣΟΚ το οποίο κατρακυλά στην 5η θέση, κάτω από ΔΗ.ΜΑΡ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ! Τα στοιχεία της εντυπωσιακής αυτής δημοσκόπησης της εταιρείας VPRC δημοσιεύονται στο περιοδικό «Επίκαιρα» που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη.
Ως προς την πρόθεση ψήφου, τα κόμματα λαμβάνουν:
- ΝΔ: 30,5%
-Δημοκρατική Αριστερά(ΔΗΜ.ΑΡ): 13%
- ΚΚΕ: 12,5%
- ΣΥΡΙΖΑ:12,5%
-ΠΑΣΟΚ: 12%
-ΛΑΟΣ: 6%
-Οικολόγοι Πράσινοι: 3%
- Δημοκρατική Συμμαχία:2,5%
-Άρμα Πολιτών: 2,5%
- Χρυσή Αυγή: 2.5%
- ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
-Κόμμα Κυνηγών:0,7%
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η Ν.Δ προηγείται σταθερά, αλλά χωρίς άνοδο, εντυπωσιακή άνοδο συνεχίζει να καταγράφει ως σταθερή τάση η Δημοκρατική Αριστερά, ανεβαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθοδική πορεία εμφανίζει ο ΛΑΟΣ, ανεβαίνει η «Χρυσή Αυγή», στο μεταίχμιο εξακολουθούν να βρίσκονται για την είσοδό τους στη Βουλή οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον σκόπελο του 2,5% που την αφήνει εκτ΄ςο Βουλής, η Δημοκρατική Συμμαχία.http://www.eklogika.gr