Με ανακοίνωση της η ομάδα του Γριζάνου ευχαριστεί την ομάδα των μετεώρων για την φιλοξενία στον σημερινό αγώνα κυπέλλου.

Τα Μετέωρα έπαιξαν σοβαρά δεν υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και τελικά επιβλήθηκαν με 4-1 του Γριζάνου σε παιχνίδι που έγινε χθες για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων.
Έτσι προκρίθηκαν σε ημιτελική φάση του θεσμού γι’ ακόμη μία φορά στην ιστορία τους όντας η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές τόσο στην τετράδα του θεσμού όσο και στον τελικό, αλλά και στις κατακτήσεις του τροπαίου.
Το σκορ άνοιξε στο 30’ όταν από φάουλ του Παπαγεωργόπουλου, ο Τσιαντούλας πήρε την κεφαλιά, ο Μανώλης απόκρουσε και ο Γραβάνης από κοντά με πλασέ πραγματοποίησε το 1-0.
Στο 37’ οι Καλαμπακιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Αγγελάκης από πλάγια έκανε τη σέντρα, ο Γραβάνης έκανε τη σέντρα-σουτ, και ο Ράπας με βολέ από κοντά σημείωσε το 2-0 που ήταν και το σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και στο 69’ από σέντρα του Αυγέρου, ο Ράπας με προβολή από κοντά πέτυχε το 3-1.
Το Γριζάνο κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 71’ όταν ο Τέλλιος εκμεταλλεύτηκε κενό της άμυνας των Μετεώρων, και περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Α. Παπανικολάου μείωσε σε 3-1.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 75’ όταν ο Νταλούκας βρήκε τον Ράπα μέσα στη μεγάλη περιοχή κι αυτός με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδραση στον Μανώλη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα συμπληρώνοντας και προσωπικό χατ-τρικ.
Άψογη η διαιτησία του Πάντου όπως και των βοηθών του, Τζάνη και Χιώτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΕΤΕΩΡΑ: Α. Παπανικολάου, Νικολάου, Τσιαντούλας, Γκόβαρης, Γιάννης, Αγγελάκης (65’ Κουβελάς), Γ. Παπανικολάου, Αυγέρος (70’ Σκρέκας), Ράπας, Παπαγεωργόπουλος, Γραβάνης (49’ Νταλούκας).
ΓΡΙΖΑΝΟ: Μανώλης, Τέλλιος, ΓκολΊτσος, Γούδας, Μητάκος, Γκολίτσος, Μπακλαβάς (46’ Καραγιάννης), Παπακυρίτσης (46’ Παρδάλης), Πέρκας, Πατλιτζανάς (61’ Τσιάμης), Τέλλιος.
Ευχαριστήριο Γριζάνο για την φιλοξενία
Με ανακοίνωση της η ομάδα του Γριζάνου ευχαριστεί την ομάδα των μετεώρων για την φιλοξενία στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Α.Ο ΓΡΙΖΑΝΟ  ¨ΜΠΑΡΤΣΑ¨   αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο Κώστα Φαμίση,  την διοίκηση τη ομαδος των ΜΕΤΕΩΡΩΝ   αλλά και τους φιλάθλους της για την άψογη φιλοξενία πού προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας της  ΓΡΙΖΑΝΟ ¨" ΜΠΑΡΤΣΑΣ ¨¨ αλλά και στους φίλους της ομάδας μας.  Ευχόμαστε να συναντήσουμε τέτοιες συνθήκες και στους υπόλοιπους αγώνες
Η διοίκηση της Α Ο ΓΡΙΖΑΝΟ θα ανταποδώσει την ίδια φιλοξενία σε  μεταξύ μας  μελλοντικό παιχνίδι πού θα γίνει στο Γριζάνο 
Με εκτίμηση,
ΕΚ του ΔΣ