Απανωτές κλοπές με λεία τόνους πατάτες!

Ακόμη και… πατάτες και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, κλέβουν τώρα οι οργανωμένες συμμορίες που λυμαίνονται την παραγωγή των αγροτών στην περιφέρεια! Μέσα σε ένα 24ωρο, πάνω από τέσσερις τόνοι έκαναν «φτερά» από δυο χωράφια στη Βοιωτία και την Ηλεία!
Στην πρώτη περίπτωση, όμως, οι δράστες δεν στάθηκαν τυχεροί. Πάνω που έκλεψαν έναν τόνο πατάτες συσκευασμένες μέσα σε τσουβάλια από ένα χωράφι στην περιοχή Νεοχωράκι και τα φόρτωσαν σε ένα αγροτικό, τους αντιλήφθηκε ο επικεφαλής μιας εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας που περιπολούσε στην περιοχή και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη. Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τους δράστες, δυο ομογενείς από την Ρωσία οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θηβών.
Αντίθετα, οι άγνωστοι που «χτύπησαν» ένα χωράφι στην περιοχή των Λουτρών Κυλλήνης, έδρασαν χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος. Άρπαξαν ολόκληρη τη σοδειά του αγρότη από περίπου τρεις τόνους πατάτας αξίας 3.500 ευρώ, πήραν και ένα μοτέρ άντλησης μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.http://www.protothema.gr