Για το παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης με τα Μετέωρα..Το Γριζάνο βάζει λεωφορείο για την Καλαμπάκα.


Την Τρίτη 24/01/2012 και ώρα 14.30 μ.μ η ομάδα μας Α.Ο ΓΡΙΖΑΝΟ ¨ΜΠΑΡΤΣΑ¨ αγωνίζεται για την προημιτελική φάση των οκτώ του κυπέλλου ΕΠΣΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της ΜΕΤΕΩΡΩΝ.
Παρακαλώ οι φίλοι μας να δηλώσουν συμμετοχή για να μεταφερθούν με πούλμαν για την παρακολούθηση του αγώνα, το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.
Για την δήλωση και η σωστή μεταφορά σας να απευθύνεστε στον ώστε να υπάρχει ομαλή και έγκαιρη προσέλευση.
Η παρουσία σας και η υποστήριξη σας κρίνεται απαραίτητη
Αγαπάτε και βοηθείστε την ομάδα της καρδιάς σας....Εκ του Δ Σ .

Άνετα επικράτησε ο Α.Ο ΓΡΙΖΑΝΟ ΄ΜΠΑΡΤΣΑ¨ στον εκτός έδρας αγώνα με την Κρήνη.

Οι ασταμάτητοι νεαροί παίκτες της Μπάρτσας που μαζί με τους έμπειρους και παλαιότερους αποτελούν ενα ιδανικό σύνολο, παίζουν όμορφο και φανταστικό ποδόσφαιρο που θα ζήλευαν και οι μεγάλες ομάδες.

Με εκτελεστές τον Γκολέτσα Αλέξανδρο (2 γκόλ) ένα καταπληκτικό νεαρό παίχτη που χρίζει μεγάλης προσοχής για την περαιτέρω πορεία του…. και τον ακούραστο και φανταστικό Πέρκα Βασίλη που σκόραρε με … απευθείας κόρνερ η Μπάρτσα κέρδισε την φιλότιμη Κρήνη που είχε ισοφαρίσει σε 1-1.
Με το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα του Α.Ο ΓΡΙΖΑΝΟ ¨ΜΠΑΡΤΣΑ¨ τερμάτισε δεύτερη ( αήττητη σε Πρωτάθλημα και κύπελλο ..είναι στους 8) πίσω από το Μεγαλοχώρι!!
Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι εκατοντάδες φίλοι της Μπάρτσας που ακολουθούν την ομάδα τους όπου και να παίζει!!!!!!! Είναι φοβεροί …αγαπάνε, λατρεύουν την ομάδα του Γριζανου ΄¨Μπάρτσα¨ και την βοηθάνε συνέχεια!!!