Στον «Ανεμόμυλο» οι Γριζανίτες χόρεψαν και βράβευσαν..Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε ο Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Λάρισας, στο κοσμικό κέντρο «Ανεμόμυλος».

Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε ο Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Λάρισας, στο κοσμικό κέντρο «Ανεμόμυλος».
Η εκδήλωση άρχισε με το χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου κ. Σωτηρίου Άγγελου, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και τους στόχους του Συλλόγου και ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους, τους χορηγούς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν το Σύλλογο με τη παρουσία τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Αστέριος Ροντούλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Δ/ντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Κώστας Μέγας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Αγγέλης, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θεόδωρος Παπακυρίτσης, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου κύριος Αχιλλέας Κακαδιάρης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Νίκος Μπαντής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μακρής, ο Δ/ντής του Λυκείου Φαρκαδόνας, κ. Βάιος Μαλέκας, ο Δ/ντής του ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Βασίλειος Νεχαλιώτης, και ο ιατρός, γυναικολόγος κ. Ηλίας Αλεξανδρής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και δημοσιογράφοι των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης Κεντρικής Ελλάδας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, Αλεξανδρής Αργύρης, Αλεξανδρής Γεώργιος, Βασιλειάδη Αθηνά, Βασιλειάδης Χρήστος, Λίτσιου Αποστολία, Μανώλη Ευθυμία, Νεχαλιώτης Αθανάσιος, Παπαδημητρίου Γεώργιος, Πατσιούρας Αναστάσιος, Τέλλιος Αθανάσιος, Τέλλιος Γεώργιος, Τέλλιος Ευριπίδης, Τέλλιου Ζωή και Τσιάμη Άρτεμις. Την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Πέτρου.