Κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Φαρκαδόνας

Με ανακοίνωση της η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας, τοποθετείται στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την μη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.
Στην ανακοίνωση, αναφέρεται πως «Ο Δήμος Φαρκαδόνας και το ΝΠΔΔ «Πέλιννα», ενημερώνουν τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς Φαρκαδόνας και Ζάρκου, ότι οι συγκεκριμένες δομές θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.
Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ξαφνικά, αφορούν σε δυσλειτουργίες - διαφορετικού επιπέδου για κάθε σταθμό – σχετιζόμενες με τους λέβητες. Τα προβλήματα αυτά κληρονομήθηκαν στη δημοτική αρχή και παρουσιάστηκαν εντελώς ξαφνικά, οπότε απαιτούνταν η άμεση, προσωρινή αναστολή λειτουργίας τους, προκειμένου, όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
Οι σχετικές εργασίες ήδη εκτελούνται, αλλά, φυσικά, είναι χρονοβόρες και, κυρίως, οφείλουν να γίνουν με τη δέουσα προσοχή, καθώς προέχουν, τόσο η ασφάλεια των εργαζομένων, όσο και η παροχή πλήρων υπηρεσιών στα παιδιά. Με γνώμονα, εξάλλου, τη βελτίωση της εξυπηρέτησης όλων των πολιτών, η δημοτική αρχή εξετάζει με συγκεκριμένα, προσεκτικά και σύννομα βήματα, κάθε μέτρο και δράση που αφορούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η δημοτική αρχή, ζητά την κατανόηση των δημοτών για συγκεκριμένες ξαφνικές και απρόβλεπτες δυσλειτουργίες, οι οποίες οφείλονται σε χρόνιες ελλιπείς συντηρήσεις μηχανημάτων ή εξοπλισμού του Δήμου»... http://www.trikalanews.gr/article/41154/
Οργή της Δημοτικής Αρχής για την εγκατάλειψη των κτηρίων από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.