Επικοινωνήστε με τον Θεό μέσω… twitter Βαρεθήκατε την κλασική επικοινωνία σας με τον…μεγαλοδύναμο, μέσω της προσευχής και των εκπροσώπων του (παπάδες, ιμάμηδες κλπ);

Βαρεθήκατε την κλασική επικοινωνία σας με τον…μεγαλοδύναμο, μέσω της προσευχής και των εκπροσώπων του (παπάδες, ιμάμηδες κλπ);
Ένας αυτόκλητος “αγγελιοφόρος” του Θεού, ο ισραηλινός φοιτητής Αλόν Νιρ, που ζει στο Τελ Αβίβ, έδωσε λύση στο πρόβλημα αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να δέχεται τις προσευχές των πιστών μέσω… twitter(!), να τις εκτυπώνει και να τις τοιχοκολλεί στο Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ, ιερό χώρο για τους Εβραίους.
Σύμφωνα με τις εβραϊκές δοξασίες οι προσευχές που γίνονται πλησίον του τείχους, αλλά και εκείνες που γράφονται σε χαρτί και τοποθετούνται πάνω σε αυτό, εισακούγονται από το Θεό.
Ο νεαρός ισραηλινός υπόσχεται να παραδώσει όλες τις προσευχές που θα λάβει, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούν τους κανόνες των μηνυμάτων του twitter, δηλαδή να μην είναι μεγαλύτερες σε έκταση από 144 χαρακτήρες.
Ο Νιρ έχει ήδη τοποθετήσει στο τείχος περισσότερα από 1.000 μηνύματα προς τον Κύριο. Ιδού και η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας σας με τον Κύριο: twitter.com/thekotel.