Μια Ωνάση ζει από τα σκουπίδια! Η κυρία της φωτογραφίας, Είναι η Όλγα Ωνάση, μέλος της πάμπλουτης οικογένειας των Ωνάσηδων.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που ψάχνει στα σκουπίδια της Αθήνας...Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Η κυρία της φωτογραφίας όμως δεν είναι μια απλή θνητή. Είναι η Όλγα Ωνάση, μέλος της πάμπλουτης οικογένειας των Ωνάσηδων που είναι αναγκασμένη να ζει στην απόλυτη φτώχεια.
Την ανακάλυψε η γερμανική Bild. Ρεπόρτερ της εφημερίδας συνάντησε την 90χρονη γυναίκα στην κουζίνα εκκλησίας να φορά ένα γούνινο παλτό, ενώ μετά την παρακολούθησε να ψάχνει μέσα σε κάδους απορριμμάτων πράγματα που θα μπορούσαν να της εξασφαλίσουν λίγα ευρώ, πουλώντας τα.
Οι ένδοξες ημέρες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ενώ η ίδια δήλωσε πως «δεν έχω πάρει τίποτε περισσότερο από την κληρονομιά της οικογένειας, εκτός από μια μικρή σύνταξη που μειώθηκε στα 300 ευρώ λόγω περικοπών. Αδυνατώ να πιστέψω σε τι σημείο έχει φτάσει η χώρα μας».
Ο σύζυγός της Όλγας ήταν ο Γιώργος, ξάδελφος του Αριστοτέλη Ωνάση.
Με την Αθηνά Ωνάση δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, ενώ από το 2003 είχε κόψει επιχορηγήσεις σε μακρινούς συγγενείς, οικογενειακούς φίλους και συνεργάτες των Ωνάσηδων.
Έτσι, εκτός από την 90χρονη Όλγα που έπαιρνε 9.000 δολάρια το χρόνο, η Αθηνά έκοψε το επίδομα που έδινε στη Μαίρη Ωνάση, χήρα του Αρη Ωνάση, εξαδέλφου του μεγιστάνα. http://www.theinsider.gr