Πίνουν νερό που ρέει σε σωλήνες αμιάντου…


Στο Γριζάνο ο Χρήστος Σιμορέλης που ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Τοπικής Κοινότητας.

 Την τοπική Κοινότητα Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας, επισκέφτηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, μαζί με τον Συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Φαρκαδόνας Δημήτρη Στάμο και το Μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπη Μουργελά.

Ο Βουλευτής, σε μια σύντομη ενημέρωση που έκανε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αναφέρθηκε σε θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της εθνικής άμυνας όπως το «Σκοπιανό» και τα «Ελληνοτουρκικά», αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την οικονομία και «την επικείμενη έξοδο από το Μνημόνιο και την Επιτροπεία». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, όπως αυτό της «Novartis», που θα απασχολήσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο αυτή την εβδομάδα. Τέλος έγινε εκτενής αναφορά σε αγροτικά ζητήματα και τις ομάδες παραγωγών.

Ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αχιλλέας Κακαδιάρης, αλλά και οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι, είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν σε προβλήματα της περιοχής, όπως το σύστημα ύδρευσης, αφού ένα κομμάτι του αγωγού ύδρευσης αποτελείται ακόμα και σήμερα από σωλήνες αμιάντου, την ποιότητα πόσιμου νερού, οι παιδικές χαρές και ο αναμεταδότης τηλεόρασης και με τη σειρά τους να θέσουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους στον Βουλευτή.

Ο κ. Σιμορέλης ευχαρίστησε το Πρόεδρο και τους κατοίκους για την ενημέρωση που του έκαναν σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής και δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες από κοινού με τον Δήμο, για την επίλυσή τους.
http://www.trikalanews.gr