Τρικαλινός καταγγέλει ότι κέρδισε σε τηλεπαιχνίδι αλλά δεν πήρε ποτέ τα χρήματα του


Περίμενε πολύ μεγάλο διάστημα για να πάρει τα χρήματα του και βλέποντας ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον των υπευθύνων της παραγωγής τηλεπαιχνιδιού στο οποίο συμμετείχε.
Πρόκειται για τον Τρικαλινό Δ.Μ.(τα πλήρη στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεση του trikalaIN),ο οποίος μαζί με άλλα τέσσερα άτομα τον Ιανουάριο του 2016 έπαιξε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του ALPHA «Άκου τι Είπαν» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Εκεί κέρδισαν 5000 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψαν με τους υπευθύνους, θα έπαιρναν 6 μήνες μετά την προβολή του επεισοδίου, δηλαδή στις 8 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.
« Η ημερομηνία αυτή πέρασε και από τότε, όσες φορές ζητήσαμε τα χρήματα που κερδίσαμε, μας δίνουν τηλεφωνικούς αριθμούς του καναλιού, αλλά όσες φορές κι αν έχουμε επικοινωνήσει δεν το σηκώνει κανείς. Μας κοροϊδεύουν κανονικά, τα χρήματα τα κερδίσαμε και τα χρειαζόμαστε, δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια. Θα τους πάμε στα δικαστήρια, πρόκειται για απάτη» καταγγέλει ο Τρικαλινός παίκτης στο trikalaIN.
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο Τρικαλινό και οφείλουμε να πούμε ότι η καταγγελία του είναι πέρα για πέρα αληθινή και ότι τα γεγονότα έγιναν έτσι ακριβώς, καλό θα ήταν να υπάρξει για το θέμα μια επίσημη απάντηση από τους υπευθύνους του τηλεπαιχνιδιού«Άκου τι Είπαν» αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, γιατί πολύ φοβόμαστε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό. Θα περιμένουμε οποιαδήποτε εξέλιξη το επόμενο διάστημα και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.
trikalain.gr