Σκόραραν Στα Δίχτυα Της Διασκέδασης Παίκτες Και Κάτοικοι Του Γριζάνου & VIDEO&

DSC_0604 Στα δίχτυα της διασκέδασης έστειλαν την μπάλα το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση και οι παίκτες της Α.Ο. Γριζάνου «Μπάρτσα». 
 Η πλατεία του χωριού γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που συμμετείχε στην καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση της ομάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Φαρκαδόνας, της Πέλιννα και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. 
 Τις ευχαριστίες του προς το κοινό απηύθυνε ο πρόεδρος της διοίκησης της ομάδας κ. Δημήτρης Δημότσιος, ο οποίος μίλησε για τις επιτυχίες ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί η νέα αγωνιστική σεζόν να φέρει περισσότερες και μεγαλύτερες κατακτήσεις. 
 Στη σημαντικότητα της εκδήλωσης στάθηκαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσίγκας. 
Μεταξύ των άλλων σημείωσαν ότι η εκδήλωση έρχεται να προσφέρει διασκέδαση αλλά ταυτόχρονα έρχεται να σμίξει τους κατοίκους με φίλους και συγχωριανούς που διαμένουν σε άλλες περιοχές. 
 Νότες μουσικές και ερμηνευτικές έδωσαν από το κλαρίνο ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου, από την κιθάρα ο Μπάμπης Λίτρας, από τα πλήκτρα ο Τάσος Λίτσιος και από το τραγούδι η Μαρία Καλαντζή και ο Γιώργος Χακτσής. 
Το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους κατοίκους να ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους στα γήπεδα, όπου θα στηρίξουν την ομάδα. DSC_0516-760x390   DSC_0591


Περισσότερα στο  http://krinitrikalon.gr/